6 ting siden sidst

tietgent

Nu nævnte jeg på et tidspunkt noget om, at der ikke sker noget i mit liv. Men det passer jo ikke. Lidt sker der.

1. Sovedate

Jeg har været på den rareste date. Glem fancy middage, glem biografture og nylonstrømper i små sko. En tur i spabadet i Frederiksberg svømmehal en fredag aften, efterfulgt af sushi i sofaen, og dyb snorken fra kl 22, var det bedste, der er sket for mig længe.

morgenmads-date greasy-spoon greasy-spoon2

Dagen efter tog vi ud og spiste solid morgenmad og shoppede, før afkommet blev hentet. Perrrrfekt datedøgn.

2. Dante børstede ikke tænder

Jeg har lært, Dante vist ikke var den, der stod for tandbørstningen hjemme i 1300-tallet. For så ville der med sikkerhed have været en ring omkring helvede, hvor man tvinges til at børste tænder på en toårig. Fuck. Nu. Af.

toothbrush

3. Kniber hver dag

Har taget styringen på det med knibeøvelserne, før hele systemet bogstavelig talt tager røven på mig. Det er jo sådan set også kun lidt over to år siden, at jeg fødte. Nuvel, bedre sent end aldrig.

lelo-smart-bead-pink

Til formålet har jeg købt mig en dims ud fra logikken om, at uden dims skete der ingen ting, og at man aldrig kan gå ned på udstyr. Så nu er jeg indehaveren af en Luna smart bead fra Lelo.

Jeg ved at være sikker på, at den dims redder mit liv. Den vibrerer, når man skal knibe, og lader være, når man skal slappe af, så man ikke ligger der og spænder i hele underlivet i halve timer. Den registrerer dit niveau og tilpasser niveauet derefter. Og måske vigtigst af alt formår den at få mig til at træne to gange hver dag.

4. Prøver nye ting hver dag

Og nej, det har ikke noget med bækkenbunden at gøre. Henne på arbejdet går der sjældent en dag, uden at jeg laver ting, jeg aldrig har prøvet før. Mit nye job er i en startup, der laver digitale sundhedsløsninger, og min rolle handler både om indhold i form af videnstekster, der skal bruges i en app, og selve lanceringen af appen. Det involverer rigtig meget marketingsopgaver, som jeg aldrig nogen side har prøvet før. Det er enormt grænseoverskridende og enormt givende på én og samme tid. Og så bliver man så dejlig træt, når man er kommet hjem…

14723467_325412647832512_8122771188192641024_n

5. Børne og mandefri i fem dage

For første gang skal jeg være væk fra mand og børn i længere tid. I nat tager jeg til Lissabon, hvor der er Websummit. Jeg glæder mig helt vildt til at få nye input og møde spændende mennesker. Men jeg glæder mig endnu mere til at være i Lissabon, mærke lidt varme, drikke vino verde og spise god mad.

6. Efterår er melankoliens festtid

pariserhjul nikolaj-kirke-eftera%cc%8ar legeplads-christianshavns-vold mos-pa%cc%8a-taget eftera%cc%8arsfarver golden-dr-martens

Igen i år har efteråret totalt taget røven på mig. Med en skønhed uden sidestykke, farver der nærmest ikke kan gengives og en friskhed, som får mig til at glædes over simple ting som uldsokker og mine Dr Martens, har den helt overrumplet mig.

Og sammen med skønheden og den afslutning, som efteråret også byder på, er jeg nogle dage blevet ramt helt forfærdeligt af en melankoli, jeg ikke har set mage til siden jeg var teenager. Og hele det med alder og teenagetid kører rundt i mig for tiden. Jeg er klart for gammel til mange ting, og bliver heldigvis aldrig teenager igen. Men det betyder ikke, at det indimellem kunne være interessant at vende tilbage til enkelte begivenheder og opleve dem én gang til. For så er der en enkelt årsfest på gymnasiet og nogle ture på vej hjem fra byen om sommeren, hvor det hverken er lyst eller mørkt, som jeg gerne ville opleve igen, mens jeg hører London Grammar.

Hvad ville du opleve igen?

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *