8 ting, jeg lærte i denne uge

eftera%cc%8arsblade lunch-lady-magazine

Learning points hedder det vel på konsulentsprog. Hvad var det reelt, jeg fik ud af denne uge nummer 39 i 2016? Måske kan jeg bruge mine uge 39-learning points til noget i fremtiden. Og måske kan du. Her kommer i hvert fald

8 ting jeg har lært i denne uge:

  • At 79 kroner fra Chri Chri Mag er 79 kroner for meget. Ja, det har jeg sgu brugt penge på. Det var dog med professionel research for øje. For 79 kroner får man 192 sider om fru Schaumburg-Müller. Og det kræver en vis sympati for hende. Så har jeg vist ikke sagt for meget.
  • At det betaler sig at forberede sig og forhandle i en ansættelse. Fra nu af kan jeg skrive Director på CV’et. Men meget mere om det en anden dag.
  • At det efter 6 års ægteskab stadig gør lige ondt i hjertet at sige farvel, når musikermanden skal være væk længe. Ja, for det er længe efter vores målestok. 16 dages turne på det afrikanske kontinent føles lige nu som en evighed. Men 6 års ægteskab har også lært mig, at tiden går stærkere end man regner med – især når man så heldig at have en to årig at dele tiden med.
  • At man stadig spiser rigtig godt på Bryggen 21. Især når man er så heldig at blive inviteret på søndagsfrokost, inden musikermanden sætter kurs mod Zimbabwe.

dscf3387 dscf3393 bryggen21

 

  • At mit bryst kan mases sammen til 39 mm. I en mammografimaskine. Og at selvsamme mammografimaskine vist ikke er opfundet af en kvinde – for mage til akavede og mildt sagt ubehagelige positioner man skal indtage, skal man lede længe efter. Mammografien viste ingenting, og stort hurra for det.
  • At Rigshospitalet er et nederen sted, hvor man let farer vild, eller får vrinskende tilråb af idiotiske mænd, fordi man passerer i clogs, der med lidt god fantasi kunne lyde som glad galop.

eftera%cc%8ar-njalsgade

 

  • At efterår stadig holder. At september var min absolut favoritmåned, og at sankthansurt stadig er min yndlingsblomst.

 

sankthansurt-er-fin sankthansurt

 

  • At mit nye favoritmagasin hedder LunchLady, er australsk og spækket med godheder. Det er et familie- og madmagasin med lækkert og eksperimenterende layout. Der er masser af inspirerende opskrifter og artikler med mennesker, der aktivt vælger en anden livsstil. Tusind tak for gaven, Jess.

 

hello-lunch-lady banana-bread-lunch-lady lunch-lady-recipe lunchlady

 

 

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *