Hej barndom

dscf3458 rasmus-klump skolefotos

For alt for længe siden lovede jeg min mor, at jeg ville hjælpe hende med at rydde op på loftet. Og eftersom det primært er ting fra min brors og min tid hjemme, var det vist på høje tid.

Her til formiddag tog vi så hul på det.

Og vi nåede langt i et strygende tempo. Jeg har ikke det store behov for at gemme alle mine gamle tøjdyr, så rigtig meget røg til brændbart.

Det var selvfølgelig lige indtil vi nåede til kassen med papir og dimser.

historie farveblyanter

astrid

Jeg var barnet, der skrev. Eller man kan sige, at jeg sådan set aldrig er stoppet. Jeg fandt kladdehæfter, hvor jeg havde startet den ene klichefyldte novelle efter den anden. De blev sjældent færdige. For det var bare federe at starte en historie på en spændende måde, end rent faktisk at skrive den færdig.

Der var også et håndgribeligt bevis på, at jeg tidligere har magtet at strikke på strømpepinde. Og kulturhistoriske dokumenter i form af en guide til datamaterne på skolen (ca 1989) og politisk korrekte klistermærker med billeder af forurening og syreregn.

datamat

 

Der var også et enkelt hjemmelavet blad i blandt. Det handlede om idoler og havde Cher på forsiden. Jeg fandt også flere idolmapper, hvor jeg havde klistret alt muligt om Julia Roberts, og dem fra Beverly Hills ud og sat det i orden i mappen.

I det hele taget var der ret meget orden. Ordentlige farveblyanter. Orden i kreaboksen med viskelædere og tusser.

kreaboks

Og så var der selvfølgelig også skolebilleder fra et par år. Og de der herreseje solbriller med hvide bogstaver på.

alt

Og det var ved denne kasse, at oprydningen ligesom gik i stå. Tøjdyrene, legetøjet og mine gamle kjoler i strørrelse lille har jeg intet problem med at kassere. Men de her ting. De bliver.

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *