6 ting jeg ikke kan administrere

dscf3233

1. Mit nyfundne had til Postnord. Jeg kan ikke styre det. Hvad tænker de seriøst på? Tænker de overhovedet? Jeg er har nu lært, at jeg enten kan forvente en leveringstid på over en uge, eller sluge min stolthed, tålmodighed og al min indestængte vrede og vente de 25 minutter det tager at blive betjent i den lokale kiosk. Forventer de helt ærligt, at jeg gider bruge 27 kroner OG SAMTIDIG stå i kø hos de inkompetente og teknologiforskrækkede fummelfingrede personligheder i den kiosk, som Postnord har tiltænkt den tvivlsomme ære at være posthus med udvalgte ydelser. For det er sådan set ikke så meget, at det koster 27 kroner at transportere papir til en anden bydel og forvente vil nå modtagere på denne side af jul. Jeg betaler gerne 27 kroner for det, hvis jeg ville kunne forvente et minimum af service. Men nej, det kommer ikke til at ske – hverken på denne eller den anden side af jul.

2. Mit forbrug af Skam. Helt i skoven i denne uge. Det hænger muligvis sammen med min oktoberstatus som græsenke. Manden er på turné på det afrikanske kontinent, og jeg trak strået med Skam, toårig og ubegrænset JustEat-forbrug.

3. Hvor pæn min by er. Hvor heldig jeg er, fordi jeg bor her. Hvor glad det gør mig at arbejde midt i byen. Og hvor rart det er, at arbejde ti minutter på cykel fra mit hjem.

 

Vester Voldgade

Ny Vestergade Christiansborg

 

4. Min kærlighed til Bieberfans, der sammenligner forholdet til Bieber med kristendommen. Belieberen er tæt på være et sandt orakel i min bog, og hvis vi så derfor kunne holde op med at gøre forskel på folk, Jesus, James Hetfield og Justin Bieber. Peace out.

 

7ae322b2-db2a-481a-af3c-fbba75283b2a

 

5. Mid season sale. At jeg for første gang siden juli har fået løn, og at den løn lander lige midt i en udsalgstid. Hej hej løn. Og goddag nye efterårsrarheder.

6. Venindetid. En hel middag uden børn og mænd. Men med østers, crement i spandevis og det allebedste selskab, man kan forestille sig. Fire af de bedste, klogeste og smukkeste damer, jeg nogensinde har mødt. Jeg grinede, blev boblende af boblerne og helt igennem gen-forelsket i mine veninder i torsdags. <3

 

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *